Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.




KONTAKT

Klimpe, s.r.o
Ochoz u Brna 341
664 02
tel: +420 774 625 094
klimpe@klimpe.cz
www.klimpe.cz
www.pedig-brno.cz

NOVINKY

arr3Nový densign17.1.2019 Nový design naší www stránky. Doufáme, že se vám bude líbit.   ... arr3FIMO výprodej 15.01.2019  Výprodej FIMO hmoty. Rozhodli jsme se nabídnout vám zboží za skvělé ceny. Začli jsme...

ANKETA

Jaký počet dírek na dnech upřednostňujete?

Sudý 60% Lichý 24% 13% 2%

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 34,00 Kč
skladem
naše cena 34,00 Kč
skladem
naše cena 158,00 Kč
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 125,00 Kč
skladem
naše cena 145,00 Kč
skladem
naše cena 68,00 Kč
skladem

HODNOCENÍ

Přidáno: 20.02.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Jakmile jsem zboží objednala bylo mě v co nejkratší době doručeno.
Vše přišlo v pořádku. Byla jsem spokojena.

 

 

Přidáno: 13.02.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Velký výběr,přehled i kvalita a ochota sehnat i zboži,ktere momentalně v nabídce není.

 

Přidáno: 10.02.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Rychlé doručení.
Přehledný e-shop

 

Přidáno: 28.01.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

velká nabídka, příjemná komunikace, rychlá a vstřícná reakce, když jsem zapomněla objednat jeden druh zboží.

 

Přidáno: 28.01.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

široký výběr
dostatek informací k produktu (hodnotím ty, které jsem nakupovala)
dobré ceny

Pro:

velmi rychlé dodání
vstřícné jednání
široký sortiment
dostatek informací u produktů
zboží odpovídá fotografii

 

Přidáno: 17.01.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Objednávám zde často a jsem velmi spokojená s výběrem i cenou

 

 

Přidáno: 13.01.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Objednávám pravidelně když něco potřebuji zde.Rychlé dodaní ve výborné kvalitě .

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,

Děkujeme za kladnou recenzi a pochvalu. Velice si toho vážíme.
Jsme rádi že u nás nakupujete.

S pozdravem za tým pedig-brno.cz Gábina
 

Přidáno: 25.12.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Kvalitní zboží, rychlé vyskladnění. Určitě půjdeme nakupovat znovu.

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,

Děkujeme za kladnou recenzi a pochvalu. Velice si toho vážíme.
Jsme rádi že u nás nakupujete.

S pozdravem za tým pedig-brno.cz Gábina
 

Přidáno: 24.12.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Rychlost, velky vyber zbozi, majitelka maximalne vztricna, ochotna, rada poradi... Nakupuji zde opakovane, vzdy max spokojena

Proti:

Neexistuji

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,

Děkujeme za kladnou recenzi a pochvalu. Velice si toho vážíme.
Naše zboží má přinášet potěšení a tak se snažíme, aby začalo už nákupem.
Jsme rádi že u nás nakupujete.

S pozdravem za tým pedig-brno.cz Gábina
 

Přidáno: 20.12.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

přehlednost stránek, rychlost dodání

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,

Děkujeme za kladnou recenzi a pochvalu. Velice si toho vážíme.
Na stránkách je co zlepšovat. Už chystáme změny designu.
Jsme rádi že u nás nakupujete.

S pozdravem za tým pedig-brno.cz Gábina
 

Přidáno: 20.12.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Přehledný e-shop

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,

Děkujeme za kladnou recenzi a pochvalu. Velice si toho vážíme.
Naše zboží má přinášet potěšení a tak se snažíme, aby začalo už nákupem.
Jsme rádi že u nás nakupujete.

S pozdravem za tým pedig-brno.cz Gábina
 

Přidáno: 13.12.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

z obchodem jsem byl spokojen ale ,kdybych byl na vašem místě tak bych zrušil spolupráci z PPL ???? Měli mi to dovest až domů ,když jsem zaplatil 100 Kč. Po dvou hodinách mi napsali že se mám dostavit na odběrové místo . Volal jsem řidiči ,který mi napsal ,že mi to doveze mezi 8 -10 hodinou .Skutečnost byla jiná . Volal jsem řidiči a ten mi řekl ,že nestíhá. tak jsem mu napsal že jsem na invalidním vozíků a že se budu s nbim soudit . a jak si myslíte že to dopadlo - prostě+ mi to položil a kdybych byl zdraVÝ TAK BYCH HO SKOPAL I STOHO PRVNÍHO PATRA IKDYŽ NEMŮŽU CHODIT? tO si nikdo nemůže dovolit když ja jsem si to zaplatil a ještě mě poslal na odběrné místo.... PROPUSTIT TAKOVÉHO ŘIDIČE a nebo kdybych si ještě něco obědnal tak bych ho z kopal i stoho 1 patra a mohl by se semnou i soudit a PROHRÁL BY TO . OMLOUVÁMSE ZA můj nazor ale je to pravda.

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,

Je nám líto vašich potíží s dopravou. Bohužel nám to přepravní společnost udělala ve více případech. Hned, jak jsme se to dověděli, tak jsme to reklamovali a slíbili že sjednají nápravu. Snad se to tedy příště zlepší. Vaši příští objednávku vám můžeme poslat jinou společností nebo Českou poštou. Omlouváme se.


S pozdravem za tým pedig-brno.cz Petr
 

Přidáno: 11.12.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Velice rychlé.

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,

Děkujeme za kladnou recenzi a pochvalu. Velice si toho vážíme.
Naše zboží má přinášet potěšení a tak se snažíme, aby začalo už nákupem.
Jsme rádi že u nás nakupujete.

S pozdravem za tým pedig-brno.cz Gábina
 

Přidáno: 08.12.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

spolehlivý obchod
rychlý nákup
dobrý výběr i ceny

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,

Děkujeme za kladnou recenzi a pochvalu. Velice si toho vážíme.
Naše zboží má přinášet potěšení a tak se snažíme, aby začalo už nákupem.
Jsme rádi že u nás nakupujete.

S pozdravem za tým pedig-brno.cz Gábina
 

Přidáno: 30.11.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Spokojenost

Pro:

rychlé vyřízení,vše co jsem chtela